Aanbod bijgewerkt: 20-01-2020
 

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar 14.500 studenten en ruim 3.500 medewerkers nog steeds groeiende.


De Universiteit Maastricht werkt al sinds haar oprichting met Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) en is Europees de grondlegger van dit onderwijsmodel. Studenten worden uitgedaagd hun talenten en interesses actief verder te ontwikkelen. Net even anders dan aan andere universiteiten. Met unieke, internationaal georiënteerde opleidingen. Niet voor niets is de UM ‘Leading in Learning’.
Bron: http://www.unimaas.nl
 

Studeren in Maastricht


Ga je studeren in Maastricht en ben je op zoek naar een kamer in Maastricht dan ben je bij Woonmanagement Maastricht aan het juiste adres. Ook indien je je kamer wilt onderverhuren in Maastricht, kan Woonmanagement Maastricht je hierbij helpen. Wij kunnen onderhuurcontracten aanbieden en eventueel een onderhuurder voor je kamer zien te vinden. Studeer je aan de Universiteit van Maastricht of de Zuyd Hogeschool, loop gerust een keer binnen op ons kantoor gelegen aan de Alexander Battalaan 79 of bezoek onze website.
 
 

Zoek je huurwoning

Studentenkamer
Studio
Appartement
Woonhuis
Gemeubileerd
Overige
 

Mijn accountWoonmanagement Maastricht

Woonmanagement Maastricht
Alexander Battalaan 79
6221 CC Maastricht
Tel: 043-325.59.59
E-mail. info@wmm.nl

KVK: 14633556
BTW: NL804610897B01